Pentuja syntyy maaliskuussa 2020

 

Robenda Cassia "Ember" BB lonkat ja 00 kyynärpäät, silmät terveet. Noutajien taipumuskoe hyväksytty, Noutajien B metsästyskoe VOI 1  Working test  VOI 1 (sijoitus kolmas). 

Ember on tuotu englannista 8 viikon vanhana. Se on hyvin itsevarma narttu mutta erittäin yhteistyöhaluinen kuten metsästyslinjaisen koiran tuleekin olla. Se on reissannut euroopassa kanssamme ja kilpaillut pohjoismaissa mm. viime vuonna Agria game fair cupissa Ruotsissa se sijoittui kolmanneksi. Sen työskentelyssä näkyy kovuutta ja sitkeyttä. Emberin sukutaulussa on monia kuuluisia koiria, mm GB FTCH Saxaphone Express jonka olemme tavanneet vuosia sitten ja joka teki meihin syvän vaikutuksen. Emberin sukutaulu on todella upea, täynnä historiaan itsensä jättäneitä koiria. 

 

Isä Saxaphone May Thorn "Vinski"  BB lonkat 00 kyynärpäät, silmät terveet.  Noutajien taipumuskoe hyväksytty, Noutajien A  metsästyskoe SERTI , B metsästyskoe AVO 1 tulos kaksi kertaa,  Working test  VOI 3. 

Vinski on tuotu englannista, vanhasta arvostetusta kennelistä tammikuussa 2016. Se on hyvin vahva ja hyvän keskittymiskyvyn omaava uros. Luonteeltaan se on avoin, ystävällinen, utelias ja omaa hyvän aloitekyvyn. Vinski on tottunut työskentelemään isoissa ja pienissä metsästystapahtumissa, riista saadaan kyllä talteen kun se pääsee mukaan. Kokeissa se on esittänyt taitojaan erinomaisesti, tämän kauden aikana toivomme sen jatkavan hyvää uraansa. Vinskin sivulle tästä linkistä.

 

Kummatkin vanhemmat on testattu geenitesteillä tai ne ovat vanhempiensa kautta terveet. Pennut eivät tule sairastumaan PRA (sokeuttava silmäsairaus), CMN (lihassurkastuma), MDF (ns. tappijalka, kääpiökasvuisuus).

Vinski

Emppu

Powered by Aava 3