Robenda Cassia x Levenghyl Ring of Fire 

 

Robenda Cassia "Ember" BB lonkat ja 00 kyynärpäät, silmät terveet. Noutajien taipumuskoe hyväksytty, Noutajien B metsästyskoe VOI 1  Working test  VOI 1. 

Ember on tuotu englannista 8 viikon vanhana. Se on itsevarma narttu ja erittäin yhteistyöhaluinen kuten metsästyslinjaisen koiran tuleekin olla. Kuluneella treeni- ja koekaudella oli sen työskentelyssä nähtävissä sellaista kovuutta ja sitkeyttä jolla riista varmasti löytyy. Se on nyt näyttänyt minulle että odotukseni sen suhteen eivät ole olleet turhia. Olen saanut loistavan metsästyskoiran itselleni, sen kanssa voin mennä niin pieniin kuin isoihinkin jahteihin.  Emberin sukutaulussa on monia kuuluisia koiria, mm GB FTCH Saxaphone Express jonka olemme tavanneet vuosia sitten britanniassa ja joka teki meihin syvän vaikutuksen. 

Emberin sivuille tästä linkistä

Levenghyl Ring of Fire "Jethro"  AA lonkat 00 kyynärpäät, silmät terveet.  Noutajien taipumuskoe hyväksytty, Noutajien B metsästyskoe AVO 1  Working test  VOI 2. 

Jethro on myös tuotu englannista, vanhasta arvostetusta kennelistä. 

Kummatkin vanhemmat on testattu geenitesteillä tai ne ovat vanhempiensa kautta terveet. Pennut eivät tule sairastumaan PRA (sokeuttava silmäsairaus), CMN (lihassurkastuma), MDF (ns. tappijalka, kääpiökasvuisuus).

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3