Namusillan Kultaruusu & Namusillan Isomyrskyliitäjä

Pennut syntyvät heinäkuussa 2017

Tässä pentueessa yhdistyvät meidän kummankin (Anu ja Pasi) parhaimmat koirat. Pentueen äidin takaa tulee Pasin menestyneitä koiria, alkaen englannintuonti isoisoisoäidistä FI &SE KVA Fenflyer Lady of Namusillan "Lady". Isän takaa tulee taas Anun elämän koira, FI KVA N.Hirmumyrsky "Pippi", pieni sitkeä narttu joka oppi kaiken niin helposti!

Namusillan Kultaruusu "Ruuti" BB lonkat ja 00 kyynärpäät, silmät terveet. Noutajien taipumuskoe hyväksytty.

Ruuti, kannattaa miettiä tarkkaan minkä nimen koiralleen antaa koska Ruuti on täynnä ruutia. Se menee puskien läpi, noutaa damit ja riistat aina vauhdikkaasti, käyttäen hämmästyttävän hyvää vainuaan. On mukava katsella kuinka kaunista yhteistyö on sen ja ohjaansa Hansun välillä. Se on oppinut asiat helposti ja nopeasti, yllättäen välillä emäntänsäkin. Ruuti on myös uskollinen ja kiltti perhekoira eikä sen kanssa ole koskaan ollut ongelmia kun se joutuu meidän lauman kanssa tekemisiin.

Uros Namusillan Isomyrskyliitäjä "Paavo" AA lonkat ja 00 kyynärpäät, silmät terveet.  Noutajien taipumuskoe hyväksytty, Noutajien metsästyskoe kaksi kertaa AVO 1 palkinto ja  Working test AVO 1 (sijoitus toinen).

Paavo on ollut hyvin helppo koira kouluttaa, se on Ninan ensimmäinen koira ja menestynyt noutajien metsästyskokeissa todella hyvin. Paavon toinen syksy kului osallistuen muutamaan kokeeseen ja metsälle jossa se onkin yllättänyt omistajansa täydellisesti ollen äänetön, sitkeä ja peräksiantamaton metsästyskoira -kuten vanhempansakin. Paavolle parasta on päästä yhdessä emännän kanssa treeneihin, koekentille, metsälle tai lenkille! Kotioloissa se makailee sohvalla ja on perheen lapsen leikkikaveri.

Jalostukseen käytetyt vanhemmat on testattu geenitesteillä tai ne ovat vanhempiensa kautta terveitä. Pennut eivät tule sairastumaan PRA (sokeuttava silmäsairaus), CNM (lihassurkastuma), MDF (ns. tappijalka, kääpiökasvuisuus).

Ruuti ja pennut

Paavon kuva 

Metsästyslinjainen labradorinnoutaja Namusillan Isomyrskyliitäjä metsällä

 

 

Käyttölinjainen musta labradorinnoutaja narttu