Namusillan Hutikka ja FI KVA Kulteen Baron

Pennut syntyvät lokakuun lopussa 2019.

Tämä pentue syntyy  ja hoidetaan Vaajakoskella Riikan ja Peten kotona. Asumme lähekkäin joten osallistumme heidän pentuarkeen hyvin aktiivisesti. Pennut rekisteröidään Namusillan kennelnimelle.

Namusillan Hutikka AA lonkat ja 00 kyynärpäät, silmät terveet

Noutajien metsästyskokeessa Hutikka kilpailee avoimessa luokassa, Working testissä se on palkittu AVO 1 tuloksella ja sijoitus oli kolmas. Alunperin Hutikka lähti metsästyskoiraksi Petelle mutta ympäristön vaikutus oli liian suuri ja kokeet alkoivat kiinnostaa... Hutikka on näyttänyt omistajalleen että siitä on metsästyksen lisäksi myös koekoiraksi! Tulevaisuus näyttää kuinka pitkälle se etenee koeurallaan. Luonteeltaan se on ystävällinen ja avoin, sohvallakin hyvin viihtyvä narttu joka tulee toimeen toisten koirien ja ihmisten kanssa.

 

FI KVA Kulteen Baron "Guru" AA lonkat ja 00 kyynärpäät, silmät terveet

Noutajien metsästyskoe Suomen käyttövalio, Working test kaksi sertiä. Noutajien A koe serti. Guru on nimensä veroinen, ihan guru lajissa kuin lajissa! Olen ennenkin maininnut että kannattaa miettiä millaisen kutsumanimen pennulle antaa ;) Metsästyskoirana se luonnollisesti toimii myös loistavasti, se käy omistajansa kanssa isoissa jahdeissa ja istuu myös "kotilammen" rannalla rauhallisesti ja tarkaaavaisesti. Luonne sillä on, kuten labradorilla kuuluukin olla, avoin ja ystävällinen. 

Kummatkin vanhemmat on testattu geenitesteillä tai ne ovat vanhempiensa kautta terveitä. Pennut eivät tule sairastumaan PRA (sokeuttava silmäsairaus), CNM (lihassurkastuma), MDF (ns. tappijalka, kääpiökasvuisuus).

Kuvien päivitys kesken...

Powered by Aava 3