Namusillan Hopeapaju ja Saxaphone May Thorn

Pennut syntyvät lokakuussa 2019

 

Namusillan Hopeapaju "Riesu" AA lonkat, kyynärpäät 00, silmät terveet

Riesu on täynnä ruutia, se menee puskien läpi, noutaa damit ja riistat aina vauhdikkaasti, käyttäen hämmästyttävän hyvää vainuaan. Sari harrastaa Riesun kanssa rodunomaisia lajeja metsästyksen lisäksi ja on menestynyt niissä ( nome b ja workig test) loistavasti, Riesu on palkittu kummassakin lajissa voittajaluokassa. Kuluvalla kaudella suunnitelmissa oli osallistua Noutajien A kokeisiin mutta pennutus siirtää sen suunnitelman seuraavalle kaudelle. Riesu on oppinut asiat helposti ja nopeasti, yllättäen välillä emäntänsäkin. Se on uskollinen ja kiltti perhekoira eikä sen kanssa ole koskaan ollut ongelmia kun se joutuu meidän lauman kanssa tekemisiin. Riesun sivulle tästä inkistä.

                                                    

Saxaphone May Thorn "Vinski"  BB lonkat 00 kyynärpäät, silmät terveet.  Noutajien taipumuskoe hyväksytty, Noutajien B metsästyskoe AVO 1 tulos kaksi kertaa,  Working test  VOI 2. 

Vinski on tuotu englannista, vanhasta arvostetusta kennelistä reilu kolme vuotta sitten. Sen sukutaulussa on monia kuuluisia koiria, mm GB FTCH Saxaphone Express jonka olemme tavanneet vuosia sitten britanniassa ja joka teki meihin syvän vaikutuksen. Se on hyvin vahva ja hyvän keskittymiskyvyn omaava uros. Luonteeltaan se on avoin, ystävällinen, utelias ja omaa hyvän aloitekyvyn. Vinski on tottunut työskentelemään isoissa ja pienissä metsästystapahtumissa, riista saadaan kyllä talteen kun se pääsee mukaan. Kokeissa se on esittänyt taitojaan erinomaisesti, tämän kauden aikana toivomme sen jatkavan hyvää uraansa. Vinskin sivulle tästä linkistä.

 

Kummatkin vanhemmat on testattu geenitesteillä tai ne ovat vanhempiensa kautta terveet. Pennut eivät tule sairastumaan PRA (sokeuttava silmäsairaus), CMN (lihassurkastuma), MDF (ns. tappijalka, kääpiökasvuisuus).

 

Powered by Aava 3