Labradorinnoutajan pentuja keväällä 24

emänä on Namusillan Pilvi Hattara "Pilvi"

uroksena on Levenghyl Ring of Fire "Jethro"

Lisää tietoa pentueen vanhemmista päivitetään myöhemmin. 

Pennut...

...kasvatamme terveistä nartuista jotka ovat metsästyskokeissa tuomareiden arvostelemina todistaneet toimivuutensa. Pentujen isät valitaan huolella, ne on aina palkittu metsästyskokeissa. Myös vanhempien taustat tutkitaan tarkoin. Sukujen tulee olla terveitä ja siellä on metsästyskokeissa korkeasti palkittuja esi-isiä mm. Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Britanniasta ja Irlannista. Kasvateillamme onkin erinomaiset metsästysvietit sekä ne ovat helposti koulutettavia ystäviä käytännön metsästykseen tai johonkin harrastukseen.

Pennut luovutetaan rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon, eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä ja madotettuina. Mukana seuraa pilli, hihna, dami ja kansio tarkkoine ruokinta- liikunta- ja koulutusohjeineen.

Järjestämme kasvateillemme pentutapaamisia ja koulutuksia, näistä löydät lisää tietoa koulutus sivuiltamme.

Kasvatamme pennut kotioloissa ja totutamme ne ihmisiin, niiden kanssa ulkoillaan ja seurustellaan. Lapset ja muut koirat ovat olennainen osa pentujen elämää perheessämme. Riistaan ja veteen tutustumme myös, sehän on tärkeä osa metsästyskoiran elämää. Pentujen lähtiessä uusiin koteihin seitsemän viikon ikäisinä ne ovat valmiita valloittamaan maailman!

Näemme jalostuksen ja pentujen eteen paljon vaivaa ja siksi myymmekin pennut ainoastaan henkilöille jotka kunnioittavat jalostustyötämme ja harrastavat koiransa kanssa metsästystä tai rodunomaisia lajeja. 

Kasvattajasitoumus on allekirjoitettu ja sen voi lukea tästä.

Suomen Kennelliiton korkein kasvattajalle myönnettävä tunnustus, Vuolasvirta-palkinto, myönnettiin käyttökoepisteillä vuonna 2011 ansiokkaasta labradorinnoutajien kasvatuksesta kennelillemme.

 

Musta labradorinnoutaja pentu

Powered by Aava 3